ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
احتمالا تاکنون چندین رژیم غذایی لاغری را امتحان کردهاید و نتیجه مطلوبتان را نگرفتهاید. اما ما امروز قصد داریم روشی موثر و سالم را به شما معرفی کنیم تا بتوانید چربیهایتان را بسوزانید.
زنجبیل خواص درمانی فوقالعادهای دارد و میتواند سوزاندن چربیها را برای شما به ارمغان داشته باشد. زنجبیل نه تنها چربیها شکم، که چربیهای پهلو و ران پا را هم میسوزاند. در این گزارش قصد داریم «آب زنجبیل» را به شما معرفی کنیم، اما فراموش نکنید که مصرف زنجبیل به عنوان ادویه خوراکی در کنار غذا بسیار موثر است.
پژوهش انجام شده در ژورنال تغذیه بریتانیا نیز این گفته را تاکید کرد. نتایج این پژوهش نشان داد که زنجبیل خاصیت ضد التهابی داشته و سرشار از آنتی اکسیدان است که میتواند مانع رشد سلولهای سرطانی و یا کند کردن رشد آنها در بدن شود.
نحوه تهیه و مصرف آب زنجبیل
چند تکه زنجبیل تازه را درون یک یا 1.5 لیتر آب بیندازید و اجازه دهید تا آب در دمای بالا به جوش آید. پس از جوش آمدن آب، زیر گاز را کم کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه دیگر در حالت آهسته جوش بخورد. سپس زیر گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود. در نهایت، آب را از صافی بگذرانید.
آب زنجبیل باید در طول روز و در چند نوبت مصرف شود، اما سعی کنید در مجموع روزی یک لیتر از آن را مصرف کنید. اگر این کار را تا شش ماه انجام دهید، شاهد آثار فوقالعاده آن خواهید بود. با این کار در واقع یک سم زدایی اساسی در بدنتان انجام دادهاید.
منبع: Healthy Food Team